12 Μαΐ 2010

Τα οινοποιεία ανοίγουν τις πόρτες τους σε ένα μεθυστικό ταξίδι αρωμάτων και γεύσεων


Η οικογένεια Ζαχαρία, στα πλαίσια της εκδήλωσης «Ανοιχτές Πόρτες 2010» ανοίγει τις πόρτες του οινοποιείου στην Άσκρη Θηβών και σας προσκαλεί στις 15 & 16 Μαΐου σε ένα μεθυστικό ταξίδι αρωμάτων και γεύσεων.
Η Ένωση Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Κεντρικής Ελλάδος (ΕΝ.Ο.Α.Κ.Ε.) συμμετέχει στην πανελλαδική εκδήλωση ‘Ανοιχτές Πόρτες 2010’ και καλεί όλους τους οινόφιλους να επισκεφτούν τα μέλη της, να γνωρίσουν από κοντά τους παραγωγούς και να δοκιμάσουν τα μεγάλα κρασιά των βουνών της Κεντρικής Ελλάδος.
Το Κτήμα Μουσών, συμμετέχει δυναμικά και κάνει αισθητή την παρουσία του στον χώρο. Το ανοιχτό λοιπόν κάλεσμα απευθύνεται σε όλους όσους έχουν διάθεση αρχικά για ξενάγηση από τον ίδιο τον παραγωγό στους αμπελώνες της Κοιλάδας των Μουσών με ειδικά Van, εν συνέχεια στο οινοποιείο και στην κάβα παλαίωσης και τέλος πλήρη γευσιγνωσία σε νέες και παλιότερες ετικέτες, απολαμβάνοντας το κρασί στον φυσικό του χώρο.
Παράλληλες εκδηλώσεις θα ομορφαίνουν τόσο τον χώρο όσο και την ατμόσφαιρα. Δυο εκθέσεις φωτογραφίας θα κοσμούν το οινοποιείο με θέματα «Από το χθες στο σήμερα» του Δημήτρη Λέλου καθώς και το «Παίζοντας με την Βαρύτητα» του Περικλή Ρίπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: