3 Μαρ 2011

Το μουσικό σχήμα "ΒΟΜΒΟΙ" την Παρασκευή 4/3 στο Art Cafe Αστραδενή

Η μουσική σκηνή της Αστραδενής φιλοξενεί το μουσικό σχήμα «ΒΟΜΒΟΙ». Οι ΒΟΜΒΟΙ είναι ένα νέο σχήμα με πολύ πρωτότυπο ήχο. Η χρόνια έρευνά τους στην παραδοσιακή τροπική τους εξέλιξε... με ήχο πειραματικό πια, μάλλον ανένταχτο, που φλερτάρει με την γέννηση ενός νέου μορφώματος.

Παντρεύει διάφορα είδη με αρκετό ενδιαφέρον, έχει μια βάση της παραδοσιακής μουσικής η οποία λειτουργεί με σύγχρονα μουσικά είδη όπως είναι το ροκ, το hip – hop, trip – hop, funk κτλ. Μοντέρνα δηλαδή μουσικά ήδη της παγκόσμιας μουσικής σκηνής που έχουν έναν οικείο παραδοσιακό παρονομαστή από τον ευρύτερο Μεσογειακό - Βαλκανικό χώρο αλλά και από την Μικρά Ασία.

Τέλος του 2010 κυκλοφόρησαν την πρώτη δουλειά τους σε παραγωγή Νίκου Ξύδη με τον τίτλο «ΒΟΜΒΟΙ». Περιλαμβάνει τραγούδια δικά τους αλλά και ένα μελοποιημένο ποίημα του Ασημάκη Πανσέληνου, ένα τραγούδι του Ανδρέα Θωμόπουλου κι ένα παραδοσιακό.

Συμμετέχουν η Ελένη Βιτάλη –σε μία συγκλονιστική ερμηνεία στο τραγούδι «Οι Αγιοι Μύριοι Μαύροι» γραμμένο για την Αφρικανική ήπειρο, ο Ανδρέας Θωμόπουλος, ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, Τάκης Βαμβακίδης, Βαλέρια Κουρούπη, Πέτρος Γιωρκάτζης και ο Νίκος Ξύδης.

Για κρατήσεις 22611 00920

Δεν υπάρχουν σχόλια: