6 Δεκ 2014

"Το φως που πάντα καίει" Δραματοποιημένη πολιτική σάτιρα του Κώστα Βάρναλη από το θίασο του Βασίλη Κολοβού στη Λιβαδειά!




Το φως που πάντα καίει
Δραματοποιημένη πολιτική σάτιρα του Κώστα Βάρναλη από το θίασο του Βασίλη Κολοβού στη Λιβαδειά!

Ο Σύλλογος Γυναικών Λιβαδειάς (ΟΓΕ) σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών Αγ. Γεωργίου σας προσκαλούν στη θεατρική παράσταση που διοργανώνουν την  

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014  και ώρα 8 το βράδυ     
στον κινηματογράφο «Φίλιππος» στη Λιβαδειά.

Πρόκειται για την παράσταση που τα δύο προηγούμενα χρόνια τάραξε τα θεατρικά δρώμενα στην πρωτεύουσα, με ένα έργο που οι κριτικοί το υποδέχτηκαν με τις καλύτερες κριτικές και οι θεατές το διέδωσαν από στόμα σε στόμα, όπως συμβαίνει με κάθε τι καλό στον κόσμο της τέχνης. Οι περισσότερες παραστάσεις στο "Θέατρο της Ημέρας" όπου παιζόταν ήταν sold out!
Τον Βασίλη Κολοβό τον γνωρίζουμε, τόσο από την υποκριτική και σκηνοθετική του καριέρα, όσο και από τη συγγραφική, με τα ιδιαίτερα βιβλία του τα οποία έχουν σημειώσει ξεχωριστή επιτυχία. Παράλληλα είναι γνωστός και από την πολιτική και συνδικαλιστική του δράση, όπου όλα αυτά τα χρόνια προσφέρει με όλες του τις δυνάμεις στον αγώνα για μια καλύτερη κοινωνία, για έναν πιο δίκαιο κόσμο. Επόμενο είναι και τα έργα που επιλέγει για το θεατρόφιλο κοινό, να εμπεριέχουν νοήματα και συμβολισμούς. "Το φως  που καίει", του μεγάλου μας Κώστα Βάρναλη, με την προσθήκη της λέξης "πάντα" μετετράπη "Το φως που ‘πάντα’ καίει"!
Ένα  από τα σπουδαιότερα κοινωνικοπολιτικά ποιήματα της νεότερης ελληνικής ποίησης, θεατροποιημένο, σε διασκευή, δραματουργική επεξεργασία και σκηνοθεσία του Βασίλη Κολοβού. Για μία και μοναδική παράσταση στη Λιβαδειά!
Μην το χάσετε!
Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6979195148 Λαμπρινή Γερονικολού,  6972279105 Αστέρω Χουσιάδα,  6934734061 Λιάνα Καραβασίλη

Δεν υπάρχουν σχόλια: