16 Μαΐ 2017

«Μήνας Φωτογραφίας Μάιος 2017» της Φωτογραφικής Λέσχης Λιβαδειάς



Έκθεση Φωτογραφίας του Μιχάλη Πολιτόπουλου στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Μήνας Φωτογραφίας Μάιος 2017» της Φωτογραφικής Λέσχης Λιβαδειάς.
Η Φωτογραφική Λέσχη Λιβαδειάς πραγματοποιεί, στα πλαίσια των εκδηλώσεών της «Μήνας Φωτογραφίας Μάιος 2017», έκθεση φωτογραφίας του Μιχάλη Πολιτόπουλου.
Η έκθεση θα αναρτηθεί στην αίθουσα του ισογείου του Νερόμυλου στις Πηγές Κρύας στη Λιβαδειά, από τις 12 μέχρι τις 18 Μαίου 2017.
Την Τετάρτη 17 Μαίου στις 20:00 θα υποδεχθεί το κοινό στον εκθεσιακό χώρο ο Μιχάλης Πολιτόπουλος και θα ακολουθήσει εποικοδομητική συζήτηση για το έργο του.

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 19:00 - 21:30, Σαββάτο & Κυριακή: 12:00 - 14:00 & 19:00 - 21:30.
Λίγα λόγια για τον καλλιτέχνη: Ο Μιχάλης Πολιτόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1967. Έχει εκθέσει φωτογραφίες σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Το 1997 κυκλοφόρησε βιβλίο με τις φωτογραφίες του με τίτλο «Το δωμάτιο» (Εκδόσεις Φωτοχώρος- Μικρή Σειρά). Το 1998 συμμετείχε με φωτογραφίες του στο λεύκωμα «Κύπρος: Έξι φωτογραφικές διαδρομές». Έχει διδάξει φωτογραφία στην Κοινότητα Απεξάρτησης Διάβαση και στο State University of N.Y στην Αθήνα. Είναι μέλος του Φωτογραφικό Κύκλου από το 1992 και μέλος του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου του.
Οργάνωση :
Φωτογραφική Λέσχη Λιβαδειάς
www.fotolesxilivadias.gr e-mail: 
fotolesxilivadias@gmail.com

Χορηγός εκθεσιακού χώρου: Δήμος Λεβαδέων
Είσοδος ελεύθερη
Χορηγοί επικοινωνίας: ifocus – into the world of photography – www.ifocus.gr, light of spirit - http://lizzyphotoblog.blogspot.gr , fmag - photography fan/magazine - http://www.fmag.gr , Σείριος FM 95,8 – http://www.seiriosfm.gr , Star Κ.Ελλάδας https://tvstar.gr

Για το Δ. Σ. της Φ. Λ. Λιβαδειάς

Ο  Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ο Σ             H  Γ Ρ Α Μ Μ Α Τ Ε Α Σ

Χαράλαμπος Λιάκος                 Καραδήμα Γιώτα 



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση και Έκθεση Φωτογραφίας Φωτογραφικών Ομάδων Στερεάς Ελλάδας.
Η Φωτογραφική Λέσχη Λιβαδειάς στα πλαίσια των εκδηλώσεων της «Μήνας Φωτογραφίας Μάιος 20017» διοργανώνει, με την αρωγή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας ΠΕ Βοιωτίας έκθεση φωτογραφίας με την συμμετοχή των ακόλουθων φωτογραφικών ομάδων και λεσχών της περιφέρειας: Φ. Λέσχη Θήβας, Φ. Ομάδα Λαμίας, Φωτογραφική Ομάδα Αράχωβας, ΠΣ Έκφραση Χαλκίδας, Φ. Ομάδα F9 Αμφισσας, Εργαστήρι Τέχνης Χαλίδας, Φ. Λέσχη Λιβαδειάς.

Η έκθεση θα αναρτηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ισογείου του Διοικητηρίου στη Λιβαδειά, από τις 21 μέχρι τις 26 Μαϊου 2017.
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 21 Μαϊου 2017 στις 19:00 και θα απευθύνει χαιρετισμό η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά και εκπρόσωποι των Φωτογραφικών Ομάδων. Κεντρικός ομιλητής θα είναι το μέλος του ΔΣ του Φωτογραφικού Κύκλου Χρήστος Κοψαχείλης.

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 18:00 - 20:00
Οργάνωση :
Φωτογραφική Λέσχη Λιβαδειάς
www.fotolesxilivadias.gr e-mail: 
fotolesxilivadias@gmail.com

Συνδιοργανωτής: Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας, Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας
Είσοδος ελεύθερη
Χορηγοί επικοινωνίας:
ifocus – into the world of photography – www.ifocus.gr, light of spirit - http://lizzyphotoblog.blogspot.gr , fmag - photography fan/magazine - http://www.fmag.gr , Σείριος FM 95,8 – http://www.seiriosfm.gr , Star Κ.Ελλάδας https://tvstar.gr

Για το Δ. Σ. της Φ. Λ. Λιβαδειάς

Ο  Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ο Σ             H  Γ Ρ Α Μ Μ Α Τ Ε Α Σ

Χαράλαμπος Λιάκος                 Καραδήμα Γιώτα 


Δεν υπάρχουν σχόλια: